In de media is volop te volgen dat rattenoverlast toeneemt! Sinds een aantal jaren is het buitengebruik van bestrijdingsmiddelen aan banden gelegd. Marandor Pest Control is volop aan het innoveren. Inmiddels bestrijden we al ratten met ondergrondse (RVS) vallen en zijn we begonnen met het afdoden van ratten met behulp een van een automatische val.

Dit is een revolutie in humane ratten- en muizenbestrijding. De uitgekiende techniek en het oerdegelijke ontwerp maken de val geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de CO2 patroon gaat de val 24x af.

Inmiddels zijn wij ook gestart met het verjagen van ratten middels geurpalen. Dit systeem is ontwikkeld in Nederland en kan breed ingezet worden.

Wij hebben bij 2 grote gemeentes geurpalen uitgezet en resultaten zijn positief!

De geurstof bestaat uit etherische oliën, gedestilleerd water en vloeibare zeep. Het hoge aandeel van de olieachtige substantie veroorzaakt een zeer langdurige verdamping van de werkzame geurstoffen. Dit betekent een lange periode van effectiviteit.

De onaangename en doordringend ruikende geurstof is voor zowel mensen als dieren niet giftig, volledig onschadelijk voor de gezondheid en niet gevaarlijk voor de bodem en het grondwater (water-gevarenklasse WGK 1). Het product is biologisch afbreekbaar.