Heeft u last van ongedierte in uw woning? Marandor Pest Control is de expert op het gebied van ongediertebestrijding in Dordrecht en omstreken. Ongedierte is niet wenselijk en kan veel overlast veroorzaken. Wij zijn een professioneel bedrijf dat adequaat handelt tegen ongewenste dieren. Met onze moderne methodes werken wij de ongewenste diertjes op een snelle en milieuvriendelijke manier uw huis of bedrijfspand uit.

Ongedierte in huis

Ongedierte in huis, dat wil natuurlijk niemand. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk van dit probleem af komt. Het is niet alleen een vervelende gedachte dat u nooit alleen thuis bent, maar ongedierte kan ook schade veroorzaken. Daarom bestrijden wij bijna alle soorten ongedierte. Van muizen tot mollen. Marandor Pest Control is het bedrijf dat u inschakelt wanneer u last heeft van ongewenste dieren in uw woning of bedrijfspand in Dordrecht en omstreken.

Ongewenste dieren

Er zijn tal van kleine dieren die we liever niet in ons huis hebben. Daarom zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten bestrijding. De dieren waar men het vaakst last van heeft zijn muizen, wespen en vlooien. Marandor Pest Control weert al deze dieren uw huis of bedrijf uit. Met onze ervaring, de vele verschillende situaties die wij hebben gezien en ontwikkelde technieken zijn wij veel beestjes te slim af. Wij bieden ongediertebestrijding voor:

  • Muizen
  • Ratten
  • Wespen
  • Kakkerlakken
  • Spinnen
  • Vlooien
  • Bedwantsen
  • Papiervisjes
  • Mollen

Werkwijze ongediertebestrijding

Wanneer u merkt dat er ongedierte in uw woning of bedrijfspand zit, handel dan snel! Bel of mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Elk diertje vraagt om zijn eigen plan van aanpak. Wij werken deze dieren weg volgens de richtlijnen van Integrated Pest Management (IPM). Met deze methode houden wij rekening met het milieu en proberen wij het gebruik van biociden te reduceren. Wij zorgen dat u binnen een korte tijd verlost bent van het ongedierte.  Daarnaast geven we u advies om deze diertjes in de toekomst buiten de deur te houden.

Ongediertebestrijding Dordrecht door Marandor Pest Control

Bij Marandor Pest Control zien wij dag in dag uit ongedierte huizen en bedrijven verlaten. Woont u in Dordrecht of omstreken en bent u ook klaar om ongewenste dieren de deur te wijzen? Neem contact met ons op! Dan kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen zo snel mogelijk bij u in actie zodat u weer zorgeloos rond kunt lopen.